Хората от малките населени места са доволни от увеличените пенсии,

...
 Хората от малките населени места са доволни от увеличените пенсии,
Коментари Харесай

Веска Ненчева: Хората от малките населени места подкрепят БСП за увеличените пенсии

 Open photo

 

„ Хората от дребните обитаеми места са удовлетворени от увеличените пенсии, които Българска социалистическа партия с министър Георги Гьоков извоюва, поддържат ни за напъните и за свършеното. “

Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пловдив-област Веска Ненчева по време на среща с поданици на с. Сухозем, община Калояново.

След Сухозем тя организира поредност от предизборни срещи в няколко пловдивски села, откакто още от първите дни на бедствието в Карловско, дружно с младежи-доброволци, водачи на листи и претенденти за народни представители на Българска социалистическа партия от 17 МИР, е на терен и оказва помощ на хората в Каравелово, Богдан и Слатина.

„ В Сухозем говорихме за това, че за първи път минималната пенсия е над прага на бедността, че след 2 октомври ще защитим и 30 % нарастване на вдовишките добавки, че има още работа по преизчисляването на пенсиите “, уточни Веска Ненчева.

„ Българска социалистическа партия ще продължи започнатото и в поддръжка на младежите и фамилиите “, сподели още лидерът на листата на социалистите в 17 МИР по време на диалога си с хората и напомни: „ Увеличихме майчинството през втората година на 710 лева, осигурихме безвъзмездни детски градини и ясли. “

Веска Ненчева благодари на жителите на Сухозем за оценката за свършеното и добави, че при всяко едно ръководство Българска социалистическа партия ще остане обществения поръчител и ще продължи политиките си в поддръжка на възрастните, на фамилиите, на младежите и децата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР